PriMont-csoport

hu en

Kérdése van?

Lépjen kapcsolatba velünk!

A PriMont-csoport

Elszámolási és forintosítási információk

A PriMont egy üzletági szinergiákon alapuló működési modellt alkalmazó, több szabályozott piacon aktívan működő társaságot ötvöző cégcsoport.

A cégcsoport működésének története az 1990-es évekre tehető, amikor a csoport alapítói az akkoriban jelentős innovációnak számító reorganizációs és válságkezelő feladatok ellátását tűzték ki célul, alapelvként pedig a professzionális működést és a korrekt partneri kapcsolatok ápolását határozták meg. A meghatározott alapelvek a működés során nem sérültek, a csoport tulajdonosai és munkavállalói magukénak érzik azokat.

A cégcsoport alapításakor megkezdett tevékenységei a mai napig a működés gerincét képezik, azonban a több évtizedes működés kapcsán a csoportnál felhalmozódott speciális tudásbázisnak köszönhetően számos üzletágra terjesztette ki működését.

A 2014. év jelentősebb változásokat hozott a cégcsoport életében, a működési modell optimalizálása kapcsán kisebb cégháló és átláthatóbb tulajdonosi struktúra jött létre.

Cégcsoportunk 100%-ban két – az alapítást is levezénylő – magánszemély tulajdonában van. A változások célja egy rugalmasabban működő szakértői szervezet kialakítása volt, tevékenységünk csupán Magyarországra korlátozódik.

A további menüpontok alatt ismertetett cégcsoporti tevékenységek – reorganizációs tanácsadás, követelésvásárlás, vagyonkezelés – mellett fontosnak tartjuk kiemelni társadalmi szerepvállalásunkat is, rendszeresen támogatunk karitatív szervezeteket, egészségügyi intézményeket, közhasznú társaságokat, valamint kiemelt támogatói vagyunk a Csurgói Kézilabda Klubnak.